Craiova

Editare Foto

Suntem o echipă de creatori de amintiri, pasionați de arta vizuală și de puterea unei imagini bine capturate. Fondată în 2022, am pornit cu un simplu scop: să aducem bucurie și să eternizăm momentele speciale ale oamenilor.

, Editare Foto
, Editare Foto
After
Before

În spatele fiecărei imagini și clipuri pe care le producem, există o echipă care pune suflet, creativitate și măiestrie, pentru că la sfârșitul zilei, arta noastră este povestea pe care o lăsăm în urma noastră

Vocea clienților

Fotografiile de botez realizate de FVE-Oltenia sunt minunate. Au reușit să surprindă esența evenimentului și emoțiile intense ale familiei noastre. Mulțumim pentru răbdare, creativitate și amintiri prețioase.”
, Editare Foto
Irina Voicu
“Colaborarea cu voi pentru sesiunea foto de produs a fost o experiență excelentă. Calitatea imaginilor este impresionantă, iar serviciul lor clienti este de top. Recomand cu încredere tuturor care caută un serviciu foto de calitate.”
, Editare Foto
Oana Veselinova
“Serviciile de fotografie și videografie corporate oferite de FVE au depășit toate așteptările. Calitatea imaginilor și atenția la detalii au fost excepționale, contribuind la succesul evenimentului nostru.”
, Editare Foto
Ionut Andone