Craiova

Contact

Informatii de contact

La FVE-Oltenia, suntem mereu entuziasmați să discutăm despre cum vă putem transforma viziunile în realități vizuale captivante. Fie că aveți întrebări, doriți să programați o sesiune sau aveți nevoie de o cotă personalizată, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta.

Completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil

Recenzii clienti

“Recomand cu căldură FVE Oltenia oricărui cuplu care dorește servicii de fotografie și videografie de înaltă calitate pentru nunta lor. Sunt cu adevărat o echipă excepțională și talentată.”
, Contact
Andra si Gabriel
“Fotografiile și videoclipurile lor sunt pur și simplu spectaculoase. Au reușit să surprindă fiecare moment important și fiecare emoție într-un mod atât de autentic și frumos. Am fost impresionați de creativitatea și talentul lor în ceea ce privește compoziția și iluminarea, ceea ce a dus la imagini cu adevărat remarcabile.”
, Contact
Lavinia si Mircea
Am colaborat cu echipa de la FVE Oltenia pentru servicii de fotografie și videografie la nunta noastră și nu pot să mă exprim suficient de încântat în legătură cu experiența noastră. Acești profesioniști pasionați au făcut ca ziua noastră specială să fie cu adevărat memorabilă și captivantă.”
, Contact
Andreea si Ionut