Craiova

Despre noi

Suntem o echipă de creatori de amintiri, pasionați de arta vizuală și de puterea unei imagini bine capturate. Fondată în 2022, am pornit cu un simplu scop: să aducem bucurie și să eternizăm momentele speciale ale oamenilor.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este să oferim servicii de fotografie și videografie de cea mai înaltă calitate, personalizate pentru fiecare client. Ne străduim să surprindem esența fiecărui eveniment – fie că este vorba de nuntă, botez, cununie, evenimente corporate sau sesiuni foto pentru produse. Tratăm fiecare proiect cu aceeași dedicație și atenție la detalii, asigurându-ne că rezultatul final depășește așteptările.

Viziunea Noastră

Viziunea noastră este să fim mai mult decât fotografi sau videografi; dorim să fim povestitori vizuali care lasă o amprentă durabilă în inimile clienților noștri. Suntem dedicați inovației continue în domeniul nostru, adoptând cele mai noi tehnologii și tehnici pentru a crea opere de artă unice. Visăm să creăm o comunitate în care fiecare poveste de viață să fie apreciată și celebrată.

De Ce Noi?

Alegând FVE-Oltenia, alegeți o echipă care valorizează relațiile umane și povestirile personale. Împreună cu tatăl nostru, Remus Călinescu, un maestru al artei vizuale, am învățat nu doar tehnicile și meșteșugul fotografiei și videografiei, dar și arta de a capta esența emoțiilor umane. Cunoștințele dobândite alături de el, îmbinate cu pasiunea și dedicarea noastră, ne permit să oferim servicii de neegalat, în care fiecare cadru spune o poveste.

Fiecare zâmbet pe care îl capturăm și fiecare emoție pe care o imortalizăm este o mărturie a pasiunii noastre pentru ceea ce facem. Suntem dedicați excelenței și satisfacției clienților noștri, construind relații bazate pe încredere, profesionalism și respect reciproc. Experiența noastră vastă, împreună cu abordarea personalizată și atenția la detalii, ne permite să creăm amintiri vizuale care rezistă testul timpului.

În spatele fiecărei imagini și clipuri pe care le producem, există o echipă care pune suflet, creativitate și măiestrie, pentru că la sfârșitul zilei, arta noastră este povestea pe care o lăsăm în urma noastră

Vocea clienților

Fotografiile de botez realizate de FVE-Oltenia sunt minunate. Au reușit să surprindă esența evenimentului și emoțiile intense ale familiei noastre. Mulțumim pentru răbdare, creativitate și amintiri prețioase.”
, Despre noi
Irina Voicu
“Colaborarea cu voi pentru sesiunea foto de produs a fost o experiență excelentă. Calitatea imaginilor este impresionantă, iar serviciul lor clienti este de top. Recomand cu încredere tuturor care caută un serviciu foto de calitate.”
, Despre noi
Oana Veselinova
“Serviciile de fotografie și videografie corporate oferite de FVE au depășit toate așteptările. Calitatea imaginilor și atenția la detalii au fost excepționale, contribuind la succesul evenimentului nostru.”
, Despre noi
Ionut Andone