Craiova

Pret servicii foto - video

Într-o lume în continuă mișcare, fiecare clipă are povestea sa unică, așteptând să fie povestită.

Combinăm arta vizuală cu emoția autentică pentru a surprinde fiecare detaliu și moment magic al nuntii voastre.

, Preturi pachete foto si video
, Preturi pachete foto si video

Capturăm esența pură și emoția profundă a botezului copilului dumneavoastră, îmbinând magia acestui moment unic cu o sensibilitate artistică deosebită.

Serviciile noastre de editare foto și video sunt create pentru a aduce la viață viziunea ta, fie că este vorba despre personalizarea unui portofoliu, îmbunătățirea materialelor de marketing sau conservarea amintirilor prețioase în cel mai frumos mod posibil.

, Preturi pachete foto si video

Întrebări și răspunsuri

Bineînțeles! Suntem flexibili și putem personaliza pachetele pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele dumneavoastră. Dacă doriți să adăugați sau să eliminați servicii, sau să ajustați detaliile, suntem aici pentru a vă ajuta să creați pachetul perfect pentru nunta dumneavoastră.

Avansul reprezintă 20% din prețul total al pachetului ales. Puteți achita avansul fie în numerar, fie prin transfer bancar. Suma plătită cu titlu de avans va fi dedusă din factura finală. Data este rezervată odată ce avansul este achitat.

Ne dorim să vă oferim amintiri cât mai repede posibil. Procesul de editare poate dura, dar ne străduim să livrăm fotografiile și filmările în maxim 30 de zile calendaristice de la data nunții. În contract garantăm un termen de 45 de zile în cazuri excepționale.

Nu există un număr fix de fotografii sau ore de filmare în pachetele noastre. Livrăm în funcție de preferințele dumneavoastră. În general, la o nuntă de 12 ore, puteți primi între 700 și 1200 de fotografii și 2-3 ore de filmare. Dar totul depinde de cum decurge evenimentul și de ce doriți să surprindem.

Albumul foto este personalizat de către dumneavoastră. Alegeți imaginile pe care doriți să le includeți, iar noi vom realiza grafica și vă vom prezenta un machetă pentru aprobare. Albumul din pachet include 40 de pagini, iar numărul de fotografii poate varia în funcție de preferințele dumneavoastră. În general, recomandăm între 80 și 100 de fotografii, dar se pot adăuga pagini suplimentare la nevoie.

Programul nostru se adaptează la dumneavoastră. Puteți alege intervalul de timp în funcție de pachetul ales. De exemplu, la un pachet cu prezență de 14 ore, putem fi prezenți în intervalul 14:00 – 04:00 sau 10:00 – 00:00. Dacă aveți nevoie de noi suplimentar, ne adaptăm la situație.

Desigur! Ne putem deplasa oriunde ne poate duce mașina sau avionul. Suntem bucuroși să vă însoțim în locația aleasă pentru eveniment.

Da, toate fotografiile și videoclipurile pe care le livrăm sunt editate. Realizăm ajustări de luminozitate, contrast, coloristică și efectuăm montaj audio-video pentru filmări. Nu realizăm manipulări foto.

Da, contractul este esențial pentru a stabili termenii colaborării noastre și pentru a vă asigura că veți primi serviciile conform înțelegerii. Împreună cu factura de avans, acesta reprezintă garanția pentru nunta dumneavoastră.

Cu siguranță! Ne dorim să vă cunoaștem și să discutăm toate detaliile înainte de ziua nunții. Putem organiza o întâlnire față în față sau să discutăm prin telefon sau videoconferință, astfel încât să avem o colaborare eficientă.

Acestea sunt câteva dintre întrebările frecvente despre serviciile noastre de fotografie și videografie de nunți. Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să discutăm în detaliu, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o nuntă de neuitat!